top of page
Admin

ÖLLÜĞÜN KÖRÜ YEMEĞİ

Öllüğün Körü için

Malzemeler

  • 1 paket erişte

  • 400 gr kıyma

  • 30 gr tereyağı 

  • 1/2 demet maydanoz

  • Tuz

  • Karabiber

Öllüğün Körü

Nasıl Yapılır

  1. Bir tencerede su kaynatın. Tuz ekleyin. 

  2. Tuzlu kaynar suda erişteleri 10-12 dakika haşlayın. 

  3. Bir tava da kıyma suyunu salıp geri çekene kadar kavrulur. 

  4. Kıymaya tereyağı eklenir, baharatlar eklenerek lezzetlendirilir.

  5. Bakır bir tabağa erişte koyulur, üzerine kıyma eklenir. 

  6. Maydanoz ince kıyılır, üzerine dökülerek servis edilir. Afiyet olsun.

2 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

FIRINDA SOMON

MALZEMELER 2 dilim somon Yarım çay bardağızeytinyağı 2 diş sarımsak 1 adet limon suyu 1 Demet dereotu 1 çay kaşığı tuz HAZIRLANIŞI...

PIRASA YEMEĞİ (ZEYTİNYAĞLI PORTAKALLI)

MALZEMELER 4 sap orta boy pırasa 2 adet orta boy havuç 2 yemek kaşığı pirinç 1 adet limonun suyu 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu...

BARBUNYA YEMEĞİ

Malzemeler: Yarım kg taze barbunya 1 adet kuru soğan 1 havuç 1 patates 1 domates 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı toz şeker Yarım çay...

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page