top of page
Admin

FIRINDA SOMON

MALZEMELER

2 dilim somon

Yarım çay bardağızeytinyağı

2 diş sarımsak

1 adet limon suyu

1 Demet dereotu

1 çay kaşığı tuz


HAZIRLANIŞI

Sarımsakları dövelim ve zeytinyağı, tuz ve limon suyunu ilave edip karıştıralım. Balıkların üzerine bu karışımı döküp streç filmle kapatalım ve dolapta 1 saat bekletelim. Yağlı kağıt serdiğimiz fırın kabına yerleştirdiğimiz somonları 200 derecede 20-25 dakika pişirdikten sonra kıyılmış dereotu ve limon la servis edelim.AFİYET OLSUN

6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

PIRASA YEMEĞİ (ZEYTİNYAĞLI PORTAKALLI)

MALZEMELER 4 sap orta boy pırasa 2 adet orta boy havuç 2 yemek kaşığı pirinç 1 adet limonun suyu 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu...

BARBUNYA YEMEĞİ

Malzemeler: Yarım kg taze barbunya 1 adet kuru soğan 1 havuç 1 patates 1 domates 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı toz şeker Yarım çay...

EV YAPIMI YOĞURT TARİFİ

gerekli malzemeler: 3 litre çiğ süt, Taze yoğurt (maya için), Süt termometresi, Polar örtü veya sofra bezi (sarmak için). Ev yoğurdu...

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page